неділю, 17 лютого 2013 р.

Моя вишиванка. Мережка через чисницю з настилом і прутиком

Давно не знаходила часу-настрою для своєї майбутньої сорочки. Сьогодні тей рідкісний день, коли знайшлось все:)) Тобто, повноційний вихідний і одна вдома -  з травяним чаєм, солодощами і вишивкою. Так непомітно і довишивала до середини візерунка для другого рукава


Мережка через чесницю з прутиком вишивається китайським  шовком. Скоріше хочеться дошити, бо вже в голові купа нових ідей і задумів:))

Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою  від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

6 коментарів:

  1. Олечко, яка ж краса! Давай довишивай швиденько! У мене аналогічна біда з шовковим щастям - залишилось зовсім трішки - зібрати на зборку, пришити манжети і горловинку до сорочки, а все не можу... Піджени но мене!

    ВідповістиВидалити
  2. Юлю, дякую! Не можу повірити що тебе потрібно підганяти! Ти ж в нас швея з моторчиком! А я завжди знайду собі виправдання - то часу не має, то настрою :)) Ану швиденько дошивай бо наступна вишивка вже ж в голові крутиться :)) І мені так цікаво на твої шовкові вишиванки поглянути швиденько!

    ВідповістиВидалити
  3. Яка краса!!! Дуже вишукано!! хочу начитись шити мережки, сподіваюсь в мене вийде..

    ВідповістиВидалити
  4. Це просто чудо! вище мого розуміння! Дивилася, розглядала - так і не зрозуміла, як це робиться. Я теж так хочу навчитися!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Насправді, вишивається легко. В мене в сторінках: Майстер-клас: українські техніки вишивання
      є лінк на детальний майстер-клас Лесі Демчук. Вона талановита майстриня і щедро ділиться своїми секретами. Успіхів Вам! Все получиться :)

      Видалити