вівторок, 19 лютого 2013 р.

Старовинний одяг Полісся, моє Стрітення

На Стрітення, в муз.Гончара мала чудову нагоду спробувати свої сили ще й у ролі моделі :)  Дякую Олені Скрипці за запрошення і за старовинний одяг з її  приватної колекції, в якому я дефілювала з великим задоволенням:


Більше фото з показу можна переглянути на сторінці музею в Фейсбук


Увага!
 Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою 
 від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!


неділю, 17 лютого 2013 р.

Моя вишиванка. Мережка через чисницю з настилом і прутиком

Давно не знаходила часу-настрою для своєї майбутньої сорочки. Сьогодні тей рідкісний день, коли знайшлось все:)) Тобто, повноційний вихідний і одна вдома -  з травяним чаєм, солодощами і вишивкою. Так непомітно і довишивала до середини візерунка для другого рукава


Мережка через чесницю з прутиком вишивається китайським  шовком. Скоріше хочеться дошити, бо вже в голові купа нових ідей і задумів:))

Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою  від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

середу, 6 лютого 2013 р.

Яскрава вишивка Західної України. Низинка

Якраз для гарного настрою в зимову пору:)) Яскраві, з неймовірною енергетикою, старовинні  низинкові візерунки на Гуцульських сорочках:



вражає майстерність вишивки та об'єм роботи: