неділю, 31 березня 2013 р.

Великдень. Церковна вишивка

Вітаю з цим світлим днем своїх рідних, які сьогодні далеко від мене його святкують і всих, хто зустрічає Великдень сьогодні. Щастя, радості і близьких людей поруч! Бережіть їх і тримайте всими силами біля себе :))


На фото моя нова робота - вишивка для Храму. Рада, що її почала і показую вам сьогодні. Для мене незвично і важко вишивати хрестиком, виворіт далекий від ідеалу і турбує, що вишивається так довго, а дуже хочу встигнути до православної Вербної неділі.

неділю, 17 березня 2013 р.

Вишиті постові рушники

Простіть мені і я прощаю вам.
Простіть мене будь-ласка за те, що зумисне, або ненароком образила когось з вас.

Сьогодні день, який хотілось провести без суєти і гамору, тихо і спокійно. Якось воно так і склалось, самі собою повідмінялись зустрічі і справи. Залишились благословення в  Храмі  та народні ікони і постові рушники на виставці "до Великодня" в муз.І.Гончара:

суботу, 16 березня 2013 р.

Завершення процесу...... майже :) Вишивка мережкою

Закінчила вишивати рукава для своєї сорочки. Залишилось занести до кравчині, щоб зібрала то все до купи так, щоб можна було одягати:


вперше, по закінченню вишивки, таке відчуття ніби досягла в житті якогось важливого рубіжа. Чогось давно спланованого, такого  глобального як: підкорити світ, побудувати будинок, виростити дитину, посадити дерево.... Мабуть, тому що всі глобальні вищеперераховані плани вже виконано :)) Потрібно ставити нові, а вони поки що не ставляться. Чітко знаю, що потрібно змінити в житті, а не знаю як і куди іти. Для людини, яка все своє свідоме життя підкорювала висоти, часто недосяжні, почуваюсь розгубленою.... але, і це мине, правда? А, можливо, це і є справжнє? Можливо, ну його ті плани......


Увага!
 Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою 
 від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

неділю, 3 березня 2013 р.

Мереживо по сітці. Біла вишивка

Останнім часом, мої вихідні саме такі, про які я давно мріяла :)) Сьогодні мала можливість прогулятись Андріївським. Скоріше навіть, пробігтись, зважаючи на не дуже весняну погоду. Але з приємностями склалось - смачні цукерки в Львівському шоколаді і старовинна вишиванка:


домотканне полотно, хрестик і мереживо по сітці: