понеділок, 15 вересня 2014 р.

Яскрава Гуцульщина. Вишивка низинкою

Цю  уставку придбала, щоб досхочу роздивлятись спокійно як то воно вдавнину вишивалось. Для тих хто має таке ж бажання:


Прошу, тільки не репетуйте, чому так недосконало-рафіновано. Виворіт:

Дуже дрібна вишивка, складно уявити як вона вишивалась. 

Рада буду, якщо хтось зможе відтворити..

таке враження, що вона ніби тане… розчиняється в часі…

Миру нам!

Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою  від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

8 коментарів:

  1. Дякую за те, що щедро даруєте всім свої придбання та ділитись знаннями! З великим задоволенням кожного разу читаю пости, вчуся! Завдяки Вам поставила собі в плани на зиму навчитися іншим технікам вишивки, окрім хрестика! ))

    ВідповістиВидалити
  2. Олю, дуже гарна уставка!!! А я до низинки поки навіть не підходжу - треба "псіханути" і вишити щось :) Ці фото будуть мені натхненням.

    ВідповістиВидалити
  3. Я ще теж не підходила, лиш приміряюсь :))

    ВідповістиВидалити
  4. Ольга, очень красиво! В прочем, как всегда. Взяла вашу ссылку на статью сюда http://vyshivalinka.blogspot.com/2014/09/7-22-2014.html#more. Посмотрите, если вы против, я удалю упоминание. Надеюсь, вы все-таки будете за)

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую! Не проти. Бажаю радості від вишивки і гарних Українських вишиванок :))

    ВідповістиВидалити
  6. Христина Дух-Зафійовська26 вересня 2014 р. о 12:28

    Вставка дійсно гарна! Легка і не збита.Якщо Ви хочете відшити цю низинку,рекомендую випороти кольорові нитки з частини вишивки.Це спростить Вам працю,так легше рахувати.Низинка це "повільна"вишивка,потребує багато терпіння.Але результат завжди тішить!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую за пораду. Правда, пороти шкода ))) Спробую підглядати в тих місцях де нитка сама випоролась. Думаю, що краще буде прорахувати все і відмалювати візерунок а потім вже спробувати вишивати.

    ВідповістиВидалити