четвер, 2 липня 2015 р.

Три виміри В.Кричевського… Київ

Виставка в улюбленому музеї І.Гончара, якимось дивним чином поєднала два моїх захоплення - народну вишивку і… кераміку! Таким чином Опішня, з її вже ще одним улюбленим музеєм,  Національним музеєм-заповідником українського гончарства, проводжає мене до Києва 


упізнавані роботи сучасних керамістів і неймовірної Лесі Падун:


досконалість старовинного гончарства

старовинна вишивка

ну і без пташечок для мене,  ніяк :)))

рушники і плахти...

і ще один, шитий гарусом…

а це частинка ще одного…


роботи Василя Кричевського в оригіналі

Щиро вдячна,  що тепер можна придбати продукцію сучасного  світового рівня і в наших музеях! Тим більше приємно, коли вона видається до таких заходів як виставка "Три виміри В.Кричевського…" 
Єдина проблема, щоб їх знайти  мені довелось потрудитись. Получилось з п'ятого разу! Тож відразу відкриваю всі явки і паролі для вас: 
тел.(044)360-90-77


Блокноти, календар, розмальовки і арт-записник з візерунками, створеними В.Кричевським. Так приємно їх тримати в руках, що придбала майже всі :)))
 Для мене такий записник саме вчасна зміна на діловий щоденник, а ще - в ньому можна розмальовувати аркуші з готовими візерунками  і почувати себе великим художником:)))) зайняти руки, коли подорожуєш, блукаєш думками або ведеш довгі розмови по телефону….
  

Увага!
 Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою 
 від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

Немає коментарів:

Дописати коментар