неділю, 20 вересня 2015 р.

Явно щось пішло не так...

В вишивці воно буває і так: приходить ідея, довго виношуєш її, прискіпливо підбираєш і перебираєш  матеріали….  візерунок, щоб неодмінно до душі і з правильними символами…слухаєш поради фахівців, не фахівців взагалі не слухаєш (!), чекаєш правильного дня і настрою, щоб нарешті, майже за пів року, почати вишивку. 
І от, вишиваєш те, що надумала, тим і на тому, що знайшла найкраще. І розумієш, щось воно не так. Починаєш домовлятись з собою - ніби й не так вже й погано, ніби більше й варіантів не має, та й так зійде…. а потім,  так тихенько сідаєш і торочиш все те вмовляння:


В житті, як і ввишивці, бувають події і зустрічі до яких ретельно готуєшся, плануєш, прораховуєш всі можливі варіанти розвитку,  завчасно готуєш потрібні слова і  матеріали, добираєш слушного моменту… а потім, розумієш, що щось воно не так… Завжди захоплювалась людьми, які мали волю і сміливість дослухатись до себе і зупинитись вчасно. Не продовжувати те, до чого прагнув так довго і з такими зусиллями, а воно, в результаті - не твоє і зовсім тобі не потрібне….


Увага!
 Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою 
 від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

2 коментарі:

  1. Шкода, але, знаєте, може минути час, і ви поглянете на ту ідею з іншого боку і трошки її видозміните, і воно вже буде якраз те що треба :) Принаймні, в мене так бувало...

    ВідповістиВидалити