середу, 10 лютого 2016 р.

Перший майстер-клас з вишивки від Prekrasa studio в реальному просторі

Наважилась на організацію майстер класу з вишивки.
Готую матеріал, розбираю купу фото, вирішую в прискореному порядку організаційні питання)))     

Так, вагаюсь і хвилююсь  Але зрозуміти варто це чи ні, можна тільки коли хоча б спробуєш зробити.
Коли займаєшся тим, що тобі подобається і приносить радість - хочеться поділитись з цим на весь Світ. Я хочу поділитись своїм щирим захопленням унікальною Українською вишивкою, своїми знаннями і вміннями, великими і малими секретами, зібраними за роки матеріалами.
Шукаю товариство палких поціновувачів цього прадавнього ремесла і мрію, щоб наша правдива старовинна вишивка жила в сучасних речах.






Увага!
 Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

4 коментарі:

  1. Ольга, добрий день! А, чи можна оплатити іншим способом? Дуже хочу у Вас навчатися.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня! Можна оплатити на картку Приват. Напишіть мені будь ласка на скриньку або зв'яжіться через фейсбук - інформація як мене знайти в верхньому лівому кутку сторінки під лінком Контакти. Буду рада Вас бачити. Найкращі побажання

      Видалити
  2. Вважаю, що то дуже гарна ідея - організувати такий майстер-клас! Нашому молодому (і не лише молодому) поколінню було б корисно мати знання про українську національну вишивку.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Ідея втілюється )) З лютого вже провела більше 20 майстер-класів з вишивки, які переросли в невеличкий проект під назвою Вишивальна субота. Радію, що коло шанувальників справжньої української вишивки збільшується!

      Видалити