понеділок, 31 грудня 2012 р.

З Новим Роком!


І цей рік закінчився. Для мене він був не простим, багатим на уроки та випробування. Однозначно, для мене він був рукодільним! Нові відкриття, знахідки і зустрічі. Вдячна, що маю можливість спілкуватись і творити разом з вами:
Ангел вишитий муліне Cosmo за схемою створеною Aliolka

Вітаю з Новим Роком і Різдвом Христовим! Бажаю, щоб ваш ангел завжди був поруч, щоб  ваші серця були зігріті справжнім теплом! Кохання безмежного і взаємного, друзів вірних, вражень яскравих, зустрічей довгожданих і новин лише гарних!!

Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою  від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!


суботу, 22 грудня 2012 р.

З днем Анни!

Свята в нашій родині продовжуються :) Сьогодні в доні, мого ангела  - день Ангела. Якраз вчора, закінчила для неї вязати шарф і придбала на ялинку таких милих ангелят:


...... ангеликів  ціла компанія:

неділю, 16 грудня 2012 р.

Свято наближається 3........

Коли на вулиці дуже холодно і вітер, виходити з теплого дому в вихідний зовсім не хочеться.  Хіба,  за край необхідними речами або за дуже красивими :) Я сьогодні вийшла на ярмарок в муз.Гончара за красивими:


краса зібрана  руками майстра Стельмах Наталії

пʼятницю, 14 грудня 2012 р.

Свято наближається 2.....

В продовження подарункового обміну, ще одна торбинка-саше. Інша техніка вишивки, нитки і відповідно інший настрій:


 тепер я, нарешті, зрозуміла за що так люблять низинку - вишивальна нитка не притискається до полотна а покриває його зверху, як сніг :)

вівторок, 11 грудня 2012 р.

Свято наближається.....

Мій маленький внесок в черговий подарунковий обмін на Вишиванці. Люблю об'єднувати  різні, далекі в просторі і часі матеріали, техніки ідеї....... 
Ось що з того часом  виходить:


маленький мішечок для подарунків, або ж саше, або для декору приміщення, або для чого душа забажає.....