середу, 19 жовтня 2011 р.

Рушникові виповнення. Техніки вишивка

Є бажання зібрати і відшити максимальну кількість варіантів рушникових швів. Почала з малого. Зараз розумію, що потрібно все переробити - взяти традиційне біле полотно, якісні червоні нитки..... 
Поки що, ось так...... як  "перший млинець" :)










Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою  від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!


4 коментарі:

  1. Дуже здОрово, Оля! Сподіваюсь то саме побачу і в твоїй темі на форумі :) Хороша і потрібна робота, і для себе, і для людей. Але мене все ще цікавить питання: як ти навчилась такому правильному таймменеджменту?))))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! На нашому форумі http://vyshyvanka.ucoz.ru/ є лінк на ці фото :) Не було часу завантажувати на файлообмінники.... Тож таймменеджмент не дуже допомагає знаходити час для улюбленої справи, якщо робочий час до 12 годин на добу і вихідний день часто 2-3 дня на місяць :) Але ж встигнути так багато всього треба! Часом почуваю себе весільною конячкою - морда вся в квітках а спина в милі :)

    ВідповістиВидалити
  3. От і добре! Користуйтесь з задоволенням :))

    ВідповістиВидалити