неділю, 19 жовтня 2014 р.

З теплого літечка... Ліжник власними руками

Цього літа, в Яворові, освоїла нове для мене і старе як світ ремесло - ткацтво. Тепер, коли морозець натаякає на свої права, тішусь на теплій і  сонячній, викупаній в гірській річці,  яскравій  і затишній радюжині.
Ткала вперше. В Яворові, центр ліжникарства,  всі тчуть ліжники, то ж і моя перша ткана робота, зовсім не випадково - ліжник. А по правді - два :))


 в процесі  освоєння  серьозної техніки і  творення:


Процесс сподобався, скажу я вам!
І результат також :)  На двох ліжниках не зупинилась. Виткала три! 
Цей спеціально  задуманий і подарований батькам:

Вкотре, повернувшись до Києва, не дає спокою думка :
а, можливо, краще жити там, в маленькому селі або в трохи більшому райцентрі -  без суєти і динаміки, без дедлайнів, нарад, звітів, переговорів, підлеглих і директорів, медіапланів, форсмажорів і мажорів, клієнтів які завжди праві…..
 Добре там, де нас не має. Добре там, де ми є.
Миру нам!

Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою  від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

7 коментарів:

  1. Оце так так! А я ще ніколи не була в Карпатах( Треба терміново виправлятись...

    ВідповістиВидалити
  2. Трохи заздрю, з замріяною посмішкою...
    Можна трохи деталей: де знаходиться, скільки коштує використання станка та ниток і таке інше??? Чи може є сайт цієї садиби.
    На вулиці прохолодно, лякають що замерзнемо взимку, а тут ліжник. Навіть дивитися тепло. Збережу собі фото та буду грітися дивлячись. Дякуююю

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую! Ліжник таки серьозна штука - гріє навіть через фото :)) А коли ним вкритись….
      Ця садиба в Яворові, Косівського району, Ів.-Франківської обл., сайту не має. Напишіь в приват свої контакти, передам телефон господині.

      Видалити
  3. Ліжники получились чудові... і ніби випромінюють тепло.
    А щодо життя в місті чи селі, то тут мені пощастило - живу у селі біля обласного центру... тож маю неймовірної краси природу та фізичну роботу в селі і насичене, цивілізоване життя у місті.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, дуже приємно.
      Заздрю Вам - гарний баланс! В мене поєднувати поки не получається, життя проходить єтапами: райцентр, село, райцентр, маленьке місто, обласний центр, Київ уже більше 10 років…. Можливо, підійшла до нового єтапу - поєднувати або ж, рухатись в зворотньому напрямку :)

      Видалити
    2. Звичайно , що треба поєднувати, рухатись назад не варто...

      Видалити