середу, 2 вересня 2015 р.

Освоюю нове ремесло

Розпочати навчатись чогось нового, ніколи не пізно :))) І, зовсім не обов'язково з першого вересня. На виставці  "Благословенна Україна" в Українському домі, мала можливість познайомитись з талановитою майстринею Оксаною Білоус. І велике задоволення, під її керівництвом і тактовними порадами, освоювати ази вибійки - старовинної техніки нанесення фарбою візерунку на тканину.


фото, з алюбому чарівної Анастасії Станіславської, яка вполювала мене за першим уроком :))


Тут в роботі  використано олійні фарби, ще не визначилась які ж мені більше подобаються - олійні чи акрилові. Кожна з  них має свої особливості, плюси і мінуси… Думаю, час і досвід згодом знайдуть правильну відповідь.


А поки планую з цього мальованого полотна  пошити сумку :)


Увага!
 Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою 
 від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

2 коментарі:

  1. Гарно у Вас виходить. Я собі подумала тут , що це дуже гарний малюночок був би і для вишивки гладдю.
    Ех ! Отак "походиш" по Вашому та інших вишивальних блогах , і прийдеться лізти до своєї скрині та й витягувати усе що маєш . Маю на дуже дрібному полотні вишиту сорочку низом , чорним кольором . Ще у девятому класі її вишивала . Тепер , звичайно не влізаюсь в ту сорочку , а хотілось би додати кольору у неї і щоб невістка носила. Тільки треба бігти за окулярами , бо очі вже "загубила", на жаль. А там настільки дрібне те шиття , що без окулярів ніяк.
    На днях повитягаю зі своєї скрині все що залишилось у мене з вишивки та зроблю допис у себе в блозі про те ,що маю цікавого свого особистого та придбаного. Тоді Вас запрошу до себе у блог.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую!
    Добре як є така скриня :)) З цікавістю чекаю на Ваші скарби.

    ВідповістиВидалити