суботу, 25 серпня 2012 р.

Українська вишиванка: традиція стиль свобода!

Складні та унікальні техніки вишиття, багатство символіки та ще й старі фотографії для посилення вражень. Музей Івана Гончара надав унікальну нагоду зазирнути у свої фонди вишивки і набратися натхнення для створення чогось нового. З 24 серпня близько сотні сорочок з різних етно-регіонів України можна побачити на виставці «Українська вишиванка: традиція-стиль-свобода!»









Дякую сайту Рукотвори за якісні світлини і цікаво подану інформацію!

Мої враження від виставки передати ні словами, ні фото - не можливо. Неймовірна енергетика і краса. Коли залишилось в залі мало людей і запанувала тиша - здається, ніби сорочки  живі і говорять між собою. Раджу, по можливості, обовязково відвідайте!



Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою  від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

6 коментарів:

  1. Олю, дякую за розповідь. А ти фотографувала? Я не маю ніякої можливості потрапити на виставку :( А роздивитись поліські сорочки теж не можу - ні на Рукотворах, ні на Фейсбук нема гарних зображень :(

    ВідповістиВидалити
  2. Molto bello e interessante, mi ricorda i costumi ricamati delle donne della mia Sardegna. Ciao da Elisabetta

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую! Дуже приємно.
    Наші культури зустрічались за віки багато раз :)

    ВідповістиВидалити
  4. мне очень понравилась черная с красным интересная работа что за техника?

    ВідповістиВидалити