неділю, 2 жовтня 2016 р.

Приватна колекція Роксоляни Шимчук

За 6 років бачила багато виставок, приватних і музейних колекцій, антикварних ринків а розгубилась мабуть, вперше... Вперше бачу таку кіськість старожитностей експонованих так щільно в просторі. Затамовуєш подих, бо ніби потрапляєш в скарбницю і  вже не до фотокамери....  Етно-галерея Роксоляни Шимчук:






Заліщицькі сорочки

і декілька фото ближче:




Борщівські:
Зозулинецькі квіти
 І ще ближче дотягнулась:
Більше фото колекції в дописі на сторінці Етно-галереї. А ще краще -завітати в гості :)
Бо пані Роксоляна так захопливо розповідає про кожну сорочку, що слухала б не одну годину. Та матимите нагоду побачити неймовірно красиві намиста. Їх вже не фотографувала а милувалась.  Щоб зрозуміти чому - просто зазирніть в фотоальбом  ТУТ. Мені найбільше подобається оте біле з перламутру, воно дійсно гідно навіть першої леді ;)  та зовсім незвичайне зі згардою... Є в ньому якась особлива магія:
Пані Роксоляно, щиро рада знайомству. Бажаю вдосталь часу для творчості, гарних новин та здійснення задуманого, бо воно того варте. 


Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

Немає коментарів:

Дописати коментар