вівторок, 20 вересня 2016 р.

Майстер-клас по змережуванню Полтавським і Подільським черв'ячком.

Осінь. Час збирати сорочку! 

Мене тішить, що майстрів традиційної української вишивки стає все більше. Ми освоюємо забуті техніки вишивання і з легкістю шиємо верхоплутом, лиштвою чи мережками...

Мабуть, зараз найбільше питання як самотужки зібрати сорочку  )

Вже за годину, Ви освоїте один з найлегших способів змережування Полтавським черв'ячком, а за дві - буде справжнім профі! 




Два майстеркласи традиційної української вишивки  в зручному для Вас форматі. Завдяки яким, Ви легко опануєте техніку змережування деталей крою і будете вільно володіти найпростішими способами змережування.  Ви познайомитесь з Полтавським, Черкаським та Подільським змережуванням черв'ячком і будете ним шити! Навіть без вишивки, зібрана вручну сорочка, виглядає надзвичайно вишукано і стильно.
Щоб придбати відеозапис курсу, просто переходьте по лінку ТУТ

Здійснюйте оплату онлайн  і відразу отримуйте доступ до майстер-класів в форматі PDF та відео.  Навчайтесь в зручний для Вас час  і скільки Вам необхідно. Доступ до навчального відео необмежений ні за кількістю переглядів, ні за часом.

Дякую, що інвестуєте свій час в збереження традиційної української вишививки. Вишивайте в радість!

Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

Немає коментарів:

Дописати коментар