середу, 28 грудня 2016 р.

Про мене, вишивку і рік що минає.... З Новим Роком!

В ті часи, коли я тільки починала знайомитись з традиційною українською вишивкою, натрапила на слова талановитої майстрині Olena Daniva: Вишивайте. Коли я почала вишивати, моє життя змінилось... Тепер, можу з впевненністю це підтвердити своїм власним досвідом. Сьогодні я займаюсь тим, що люблю: вишиваю, досліджую старовинну вишивку, спілкуюсь з майстрами, навчаюсь, навчаю, організовую події, лекції, виставки, майстер-класи, он-лайн курси, зустрічі майстрів...Таким є моє життя зараз.
За звичкою, підводжу для себе підсумки року. Закінчився список запланованих справ. І не тому, що вже все зроблено, як раз навпаки :) а тому, що часом варто зупинитись і подивитись що ти маєш, куди біжиш, що змінилось навколо, що змінилось в тобі, в твоєму житті, в справі твого життя, в твоєму оточенні, в твоїй голові....

Фото і вишивка неймовірно талановитої Valenyina Protsenko

Тішусь результатами щойно завершеної, вже другої,  он-лайн виставки Вишиваний твір. Радію Святу української вишивки що ми, майже сорок майстрів з Україну і Світу, влаштували на радість собі і поціновувачам. Погляньте на роботи! Тут море краси, майстерності і натхення! Наступна виставка планується весною, у вас є час підготуватись :) Щоб не пропускати події, просто підпишіться на мою офіційну сторінку https://www.facebook.com/PrekrasaStudio/ Так, вона з'явилась теж цього року.


Якщо повернутись думками на початок року, то можна сміливо складати список зробленого, рахувати кількість, робити аналіз помилок і досягнень, писати плани на наступний рік... 

Самим головним уроком для мене стало твердження: Якщо ви маєте ідею, ви  маєте відповідальність і можливість її втілити. Чи буде легко? Ні. Але 100% буде захоплююче. Ви пройдете свій шлях, зробите свої відкриття, наступите знову на  граблі і підніметесь по сходах, отримаєте унікальний досвід і ще більше розширите свій горизонт...  

Зустріла неординарних людей. Колись, я вважала що якщо зустріла хоч одну неймовірну  людину за рік - маю велику удачу. Зараз вважаю так само,  а кількість таких зустрічей і людей  збільшилась геометрично. Дякую всім, хто прийшов в моє життя  в цей 2016 рік і хто залишився в ньому.

Йти своєю дорогою - це сміливість і воля, знайти ту дорогу - мудрість. Любити те що ти робиш -щастя.

З прийдешніми вас Святами! Радості і натхнення. Миру нашій Україні. Бережіть свій Світ, рідних і близьких для вас людей, діліться з ними теплом свого серця. Даруйте радість! Будьте щасливі! З Новим Роком і Різдвом Христовим!


Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою від майстрів з різних куточків України та блог на офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

3 коментарі:

  1. Дякую, дорога Олю за неймовірність і піднесеність. Ти завжди для мене будеш зразком у всьому! З Новим роком!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, дорога Олю за неймовірність і піднесеність. Ти завжди для мене будеш зразком у всьому! З Новим роком!!!

    ВідповістиВидалити