пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Презентація книги Віри Зайченко Вишивка Чернігівщини.Рушники на Книжковому Арсеналі

Я з гарною новиною! Видавництво РОДОВІД запрошує! 
3-го червня в неділю 15.00 – 15.45, зал «УВК» на презентацію книжки Вишивка Чернігівщини. РУШНИКИ (авторка Віра Зайченко)
Учасники: Віра Зайченко, Сергій Лаєвський, Петро Гончар
Модераторка: Ольга Нарбут арт-блоґерка

До презентації книги, зняли відео. Запрошую переглянути нашу бесіду, історію створення каталогу та плани на наступні видання.

Після презентації 16.00 – 18.00, на стенді № В.01 відбудеться автограф-сесія Віри Зайченко, авторки книжки «Вишивка Чернігівщини. РУШНИКИ»

Маякніть будь ласка в коментарях, хто планує бути на презентації? Буду рада зустрічі з вами, бо вперше модерую захід такого рівня і чесно, трохи хвилююсь. Приходьте підтримати, поспілкуватись, задати запитання учасникам дискусії і отримати автограф Віри Зайченко.
До зустрічі в неділю на Книжковому Арсеналі!


Увага!
 Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

4 коментарі:

  1. Ганна Бусленко1 червня 2018 р. о 20:00

    На презентації на превеличезний жаль не буду, а книжку вже хочу, і вже купляю, якщо так можна. то прошу координати, куди переслать гроші. Буду дуже вдячна за відгук і допомогу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Зверніться будь ласка напряму до видавництва Родовід

      Видалити