середу, 22 серпня 2018 р.

Рушники Східного Поділля

Саме ця вишивка викликає в мене найтепліші почуття. Погодьтесь, вона  фантастична.  Неймовірна за кольором, візерунками, настроєм, енергетикою. В ній скільки життєрадісності і натхнення, що слова просто зайві - захват!



Сьогодні,  до вашої уваги,  два з колекції Lidia Lykhach. Пані Лідія, дякую вам за збереження рукотворного дива і за можливість поділитись ним з усіма!



Є в цих рушниках щось незбагненне 


Їх хочеться тримати в руках, розглядати найдрібніші деталі


І просто, по дитячому  радіти, що вони є!


Двобічна техніка вишивка - качалочки.  Я так і не розгледіла де там лице


Як навчитись вишивати цією технікою,  є в моєму відео майстер-класі для початківців Рахункова гладь. Можна придбати прямо тут http://prekrasastudio.e-autopay.com/buy/310460 і вже за кілька хвилин вишивати. Все налаштовано автоматично, вартість 148грн.


Я не знаю, скільки точно в мене в блозі публікацій присвячених рушникам Східного Поділля але точно знаю, що вони нікого не залежать байдужим. 
Підготувала невеличкий архів попередніх дописів зі світлинами. Просто, переходьте за лінками, вони  на вас чекають!  Натхнення гарантовано:


Так щемно, переглядати дописи за ці всі роки... Майте радість!




Увага!
 Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/  В тому числі і безкоштовні схеми вишивки рушників Східного Поділля та детальний майстер-клас по техніці вишивці качалочками,  який допоможе вам вишити такий рушник власними  руками  чи прикрасити барвистим візерунком сучасний одяг чи домашній текстиль. Запрошую!

2 коментарі: