вівторок, 27 вересня 2016 р.

Маю честь, представити свій новий сайт Prekrasa Studio

Чесно, я хвилююсь і довго не наважувалась його показувати. 

Бо з сайтом, виявляється,  як з ремонтом - як тільки його закінчуєш, розумієш що потрібно було зробити по іншому :) Знайомтесь, сайт виглядає так і звати його Prekrasa Studio


Він створений, щоб в одному місці було зручно знайти необхідну інформацію про мої он-лайн курси та майстер класи з традиційної української вишивки і порадувати вас схемами старовинних візерунків з музейних та приватних колекції.

Схеми вишивки в вільному доступі, тобто - безкоштовно



Іра Овчиннікова, дякую за виважену позицію, допомогу в прийнятті рішення що саме так має бути. За підтримку, за нічні розмови і  за людяність. Без тебе сайт мав би інше наповнення. Всі схеми які є на сайті - кропітка робота пані Ірини. Сподіваюсь, що вишивальниці знайдуть теплі слова подяки за твою працю і саме головне, відтворять ці унікальні візерунки.
Ira Chervinska, дяку за підтримку, за сміливість і за професійний підхід до крою традиційного одягу українців. Завдяки твоїй практичній лекції справжніх сорочок стане набагато більше.

Фото

Олексій Плиско, дякую за гарненне фото! Тобі  телефонувала вже в розпачі :)) Спокійна  розважливість, швидке рішення і щедрість -  багатого варті, особливо в такі моменти. Для мене  честь,  що саме твоє фото прикрашає мій перший сайт.

Правова підтримка.

Володимир Тарасун, адвокатське об'єднання Proteсtion of Law. Маючи неабиякий досвід роботи з десятками юристів, мушу сказати що ви справжні професіонали. При вашому рівні компетенцій володієте ще однією перевагою -  шанобливе ставлення до кожного клієнта не залежно від його статусу.  Я вдячна, що саме ваше об'єднання забезпечує правову  підтримку мого вишивального стартапа. Мені з вами спокійніше.

Читачі Блогу, учасники майстер-класів, друзі і підписчики в facebook - дякую вам за цікавість до традиційної української вишивки, за теплі відгуки і за невпинне спонукання мене до дії. Цей сайт для вас.  

Увага! Схеми автентичних візерунків, майстер-класи з вишивки і традиційного крою від майстрів з різних куточків України та блог чекають на вас новому офіційному сайті https://www.prekrasastudio.com/ Запрошую!

2 коментарі:

  1. Вітаю! І бажаю Вам успіхів у Вашій справі! Все ж, не хрестиком єдиним вишивали люди, і Ви робите гарне діло, навчаєте рукодільниць інших технік. І що важливо, українських технік. Сам цей факт уже гріє душу.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за теплий відгук. Хрестик то єдиний який залишився сьогодні)) Традиційна українська вишивка надзвичайно різноманітна. Хоч би трішки їй повернути в життя...

      Видалити